Vi dro hjem tidlig.

Det var så kjedlig på skippertak at jeg, Julie MArgrethe og Marte dro hjem. VI var der i går og til etter paraden i dag.
Men kan fortelle litt det som rakk å skje: )

I går så dro vi ned å henta Julie MArgrethe og Henta sovepose hos tante. De hadde ikke trekk uttapå så jeg måtte stappe den i bagen min.  Dro vi innpå prestrud, registrerte oss og møtte Marte: )  Gikk vi på rommet og pakka ut og sånn. Gikk vi på sånn åpningsting så så vi fra skippertak i fjor,herregud så flaut, jeg har forrandra meg drit mye. Det syntes Marte og Julie Margrethe å: o  Gikk vi på kurs. Vi gikk på street/funk.  Der var det sånn passe egentlig: )  Senere på kvelden gikk vi hallen igjen og øvde på opptoget.  Resten av kvelden kunen vi gjøre som vi ville. Så da spilte vi fotball med noen gutter og spiste godteri: ) Vi måtte legge oss 00.00.

I dag sto vi opp kvartover 7, eller jeg og Julie MArgrethe gjorde det så kom Marte etter. De andre gikk på badet halv8 tror jeg.  Spist vi frokost og ordna oss til kurs.  På kurset lærte vi dansen vi skulle ha på paraden. Den var litt rar egentlig. Men den gikk: )
Etter kurset bytta vi til kostymer/fargerike klær. Gikk vi til bussa. 
Paraden var mye bedre enn i fjor, mye mere liv og farger osv.  Forestillinga inne gata der ble ikke akkurat vellykka, alle på street/funk glemte hva vi skulle gjøre, så ble litt misslykka: ( 
Tok vi bussen tilbake.  Jeg, Julie MArgrethe og Marte gikk å sa i fra at vi skulle dra til noen sånne folk der.  Satt vi på rommet  til Cecilie(mammen til Julie M) kom å henta oss.
Jeg gikk av i br.dal for mamma og Celina var der.

Nå har jeg søvi,jeg var skikkelig trøtt.  Så det var kjempe godtå sove^^
Nå skal jeg på Karl&co: )

Blogges: )
-Tina-Helén

skippertak09Bilder fra paraden(trykk så blir det større)
fotomontasjer2 Bilder av oss og rommet: )(Trykk, så blir det større)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits