Stygg/dritt dommer!

Dårlig blogging i dag, men tviler på at noen bryr seg.

Jeg og Carina fikk endlig gjort ferdig musikkframlegget.
Så i de 3 siste timene så hadde hele 8. framlegg, Dag spørte om det var noen som ville starte. Og carina tok opp hånda og ropte"Jal, vi!"   Men jeg vil ikke: (   Mange bra framlegg.

Etter skola så jeg på home and away, det er must. Noen andre som er enig?
Ordna meg. Når mamma kom hjem så sa hu at jeg fikk låne bunad av unn(vennine av mamma) , jeg måtte dra dit å prøve den først. Den passa så da skal jeg bruke den på 17.mai.  Gubransdalbunad tror jeg.
Kom Lene og henta meg på plassen.

Kampen gikk sånn passe. Alle spilte kjempe bra. Men så komemr det en stygg domemr og ødlegger alt! Han klarte ikke dømme!
Når jeg var keeper så var ballen 10cm innenfor streka(hele ballen), så da tok jeg den i henda. Men neida dommeren dømte korner(?), jeg ble skikkelig sur og slengte med kjeften at han så han ble skikkelig sur.
Vi tapte 4-3. Men det ene målet doms når Mille sto var offside så egentlig var det 3-3!
Etter kampen dro vi på kiwi for å kjøpe is. Åsså var det to gutter der som overhørte meg og Marte som kalgde over hvor dårlig dommer vi hadde å da sa dom at det var øyers beste dommer, og det førte til en stor diskusjon;p

Nå har jeg dusja. Legge meg snart.  Nå fikk jeg nettop vite at Aleksander, norge gikk videre i eurovisoin songkontest(?) eller hva det heter. Bare skrev noe jeg;p

Bloggas: )
-Tina-Helén

2 kommentarer

Åse

17.mai.2009 kl.01:20

Må ALLTID se home and away ; - )

Tina-Helen: )

17.mai.2009 kl.08:59

mhm: )

Skriv en ny kommentar

hits