Digger det

God kveld i stua!
Nå sitter jeg på pc'n til min kjære store bror, skal snart se Lurt av karlsen og Tangerudbakken. Elsker dethttp://limefiles.tvnorge.no/04/90/15/90/Tangerudbakken_borettslag_gruppebilde.jpgNone.medium.jpg
Søteeee!

I dag så pratet jeg og læreren min, Øystein om hva jenter ble tiltrekket av og hva gutter blir tiltrekket av. Så da viste jeg han bilder av Chad michael myrray, David beckham og Kristian kjelling i bar overkropp. Haha, Beste samtalen jeg har hatt med en lærer tror jeg. Ellers på skola skjedde det ikke mye.

Etter skola har jeg rydda, one tree hill, home and away, rydda, rydda og hip hop. Var bare seks stykker på hip hop, og faktisk var det litt godt med så få. Og dansen var utrolig kul.  Men nå må jeg stikke, ha en fin kveld!

-Tina-helén
Ser du på lurt av karlsen og/eller tangerudbakken?

6 kommentarer

Kjempe fin blogg du har! På tirsdag skjedde noe helt uvirkelig for meg, SKOLEN MIN BRANT NED, og jeg lurte på hva du syns om det..

trinenaaslife

18.mar.2010 kl.20:10

jeg ser på lurt av karlsen nå :-)

Hadde vært søtt hvis du kommenterte tilbake på min blogg ♥

Nina

18.mar.2010 kl.20:13

Fin blogg, liker designet♥

Ha en fin kveld videre da :-)

-Nina

joakimm

18.mar.2010 kl.20:17

Ser lurt av karlsen nå og skal selvfølgelig se tangerudbakken etterpå :) Elsker de programmene! Hadde blitt glad om du tok turen innom bloggen min også. Ha en fin kveld :-)

Anders Gv

18.mar.2010 kl.20:27

hahaaa! Tina-Helèn elsker øystein!

Tina-Helen: )

21.mar.2010 kl.16:29

Anders Gv: neei:(

Skriv en ny kommentar

hits